Hvordan Safe Deal fungerer

1. Finn kjøretøyet ditt

Vi tilbyr Europas største og mest varierte lager og mange smarte søkemuligheter, slik at du ikke går glipp av matchende resultater.

2. Konfigurer bestillingen

Konfigurer bestillingen din på hvilken som helst enhet, akkurat slik du vil ha den. Vi holder kjøpsprosessen klar for deg når som helst.

3. Pålitelig transaksjon

Så snart du har fullført bestillingen din, kan du velge foretrukket betalingsmåte og få en pålitelig transaksjon. Vi holder det enkelt og trygt.

4. Garantert levering

På grunn av vårt store, pålitelige og verdensomspennende nettverk, kan våre leveringsspesialiteter få bilen din levert jevnt og raskt hvor du vil!

Finn ut mer om Safe Deal

Kjøp eller selg kommersielle kjøretøy trygt og enkelt

Kjøp et kjøretøy på nett eller la oss selge ditt kjøretøy eller maskin med garantert betalingsbeskyttelse, trygg rask levering hvor som helst i verden, og glimrende kundeservice. Med nøyaktige og pålitelige oppføringer fra et utvalg av pålitelige selgere over hele verden, hvor BAS World sine bileksperter har sjekket alt, har det aldri vært så enkelt for kjøpere å finne riktig kjøretøy eller maskin, og for selgere å selge et kjøretøy.

BAS World. Selg med letthet. Kjøp med tillit.

Europas største kjøretøylager

Vår sortement er Europas største og mest varierte. Vi tilbyr kommersielle lastebiler, tilhengere, busser, varebiler og maskiner.

Kontrollerte spesifikasjoner

BAS Worlds eksperter på kjøretøy og maskiner sjekker og verifiserer alle kjøretøyer før de vises online.

30+ års erfaring

Vi vet alt om å handle kommersielle biler internasjonalt, og hjelper deg med å få det beste tilbudet.

Bli med i BAS World og bli varslet med nye søketreff, oppdateringer om favoritter og mer ...

De mest vellykkede handlene er bygget på tillit

BAS World har som mål å gi kjøpere og selgere av nyttekjøretøyer det høyeste nivået av tillit. Derfor er du garantert pålitelige spesifikasjoner og en sikker avtale, inkludert et pålitelig nettverk, pålitelig betaling og pålitelig levering. Det er Trusted Trade, den sikreste og sikreste måten å handle kommersielle kjøretøy online på. Les mer