Få din neste avtale i boks. Trygt og sikkert.

Smidig kjøretøyhandel på sitt beste

Vi har alltid en løsning som passer for deg

100% trygg overføring og transport verden over

Selg maskinene dine

Selg på en måte som passer deg.

Begynn å selge
Sell your machinery

Selg lastebilen din

Maksimal avkastning, minimal innsats.

Begynn å selge
Sell your truck

Hvorfor vi gjør alt vi kan

Se hva brukerne sier om oss.

4.3 ut av 5

700+ Google anmeldelser

B. Paulo

Selger | Portugal

Det var vanskelig for meg å velge riktig salgspris når jeg selger kjøretøyene på egen hånd. Ved å selge mine brukte kjøretøy via BAS World sparer jeg både tid og penger.

4 ut av 5

K. Kurt

Kjøper | Nederland

Et veldig bra selskap med mange kommersielle kjøretøy og lastebiler. Mulighetene her er uendelige.

5 ut av 5

M. Lemmens

Selger | Tyskland

Å selge via BAS World er enkelt, fra innsjekking av kjøretøyet til prissetting og sluttsalg. Alt fungerer med minste mulige innsats fra min side, noe som får salget til å føles lettvint og uanstrengt.

5 ut av 5

Read all reviews

En rask titt på BAS World

På BAS World vet vi at kjøretøyhandel er utfordrende. For både kjøpere og selgere. Hvordan kan du stole på den andre parten? Vi lanserte basworld.com. Det er plattformen for å kjøpe og selge kjøretøy verden over. Raskt, enkelt og trygt. Bli kjent med vår pålitelige handelsplattform.

Røttene våre strekker seg tilbake til 1962. Siden den gang har vi gjort inntog i den kommersielle kjøretøyindustrien. Som familiebedrift er vi globalt aktive i kjøretøyhandelen. Vårt imponerende kjøretøylager består av nye og brukte lastebiler, trekkvogner, tilhengere, maskiner, varebiler og landbruksmaskiner. Vi grunnla basworld.com hvor vi får internasjonale kjøpere og selgere til å komme i kontakt med hverandre. Ved å gjøre det er vi en uavhengig og omfattende markedsplass. Les historien vår
Alle kjøretøyene på basworld.com er verifiserte. Vi skal forklare hva det innebærer. Hvert kjøretøy er nøye inspisert av våre uavhengige eksperter. Dette gjelder for alle som selger kjøretøy via basworld.com, både BAS World og eksterne selgere. Vi velger kjøretøy nøye basert på hvilke som har mest verdi for pengene.
Har du et nytt kjøretøy på gang? Det er kjempeflott. Når du er klar for å bestille følger du disse trinnene. Oppgi opplysningene dine og velg betalingsmåte - i sin helhet eller på forhånd. Deretter vil et autorisert transportselskap hente ditt nye kjøretøy. Etter at betalingen er mottatt av BAS World.
På BAS World har vi tre ulike salgsmåter for å selge dine kjøretøy. Det er alltid en salgsmåte som passer for deg. Alle med sine fordeler og tjenester. Men alle måter har de samme grunnprinsippene: Vi fjerner alt styr med kjøretøyhandel og gjør det så lett som mulig for deg, la oss forklare hvordan.Se våre salgsløsninger
Sikkerhet er viktig. Det skjønner vi. Kjøpere velger sitt leveringssted hvor som helst i verden. Etter at de har overført pengene sine til BAS World, tar vi oss av forsendelsen. Et autorisert transportselskap vil hente kjøretøyet. Deretter vil vi organisere betalingen til selgeren. Hvordan det fungerer for selgere.

Kontakt oss

VI hjelper deg gjerne. Kontakt oss via chat, telefon eller send oss en melding.